Wie zijn wij


Arjan de Kreek


Arjan  & opleiding

 

Arjan heeft de opleiding HBO accountancy afgerond. Momenteel volgt hij de HBO opleiding SPD aan de Hogeschool. Door zijn hobby en werk te combineren, kan Arjan alle facetten van zijn opleiding direct toepassen in de webshop.


Arjan & vrije tijd

 

Arjan is in zijn vrije tijd regelmatig te vinden in de natuur voor het maken van foto’s en achter zijn computer om van alles uit te halen met zijn foto’s.

 

Arjan is gek op details en precisie. Daarom is hij de eindbaas als het gaat om finance, grafische vormgevingen en webdesign. 


Caroline de Kreek -  Leenheer


 Caroline  & opleiding

 

Caroline heeft de opleiding Agogisch Werk, Afstudeerrichting Cultureel Werk en  Doktersassistente met plezier afgerond (allebei cum laude afgemaakt). Caroline zoekt met plezier de nieuwste snufjes op het gebied van Internet uit.


 Caroline & vrije tijd

 

Caroline is in haar vrije tijd ondernemend en nieuwsgierig van aard. Als er tijd over is, vind je Caroline kokend, reizend, zingend of lekker buiten en ze is altijd te porren voor een kop koffie om gezellig bij te kletsen.

Caroline is gek op plannen en loveeeeees people. Daarom is zij de eindbaas als het gaat om productie, distributie, planning en marketing.